Minden kategória
Legyen ügynök

Legyen ügynök

A Global Market Insight szerint az intelligens bútorok, elektromosan állítható magasságú íróasztalok teljes exportja nőtt, ami a kereslet növekedését jelzi. Az ergonomikus elektromos állóasztalok Európa és Amerika fejlett országaiban jelentek meg, és viszonylag kiforrott alkalmazási és technológiai rendszert alkottak. Az emberek fogyasztási szintjének és egészségtudatosságának javulásával világszerte, más régiókban is megnőtt a tudatosság és az állítható magasságú íróasztalok vásárlásának lehetősége. Ha nyereséges vállalkozást szeretne létrehozni, nagyon helyes választás irodabútor elektromos állóasztalt választani vállalkozása elindításához, partnerünkké válni, segítünk jól tervezni, megtanulni saját vállalkozást építeni, és választhat Hozzon létre saját márkát helyben.

Az Upliftec a kiváló minőségű termékek, az OEM és az ODM, a megbízható ellátási lánc, a professzionális szervizcsapat és az elfogadható árak előnyeivel az Uplift csapata elkötelezett amellett, hogy azonnali megoldásokat kínáljon az Ön munkahelyi kialakításához és versenyképes árakhoz. Dolgozzunk együtt kreatívabban és hatékonyabban. 

elektromosan állítható magasságú kanapé oldalsó asztal

Izgat téged a partnerségek létrehozása és építése?

Érdekel egy motoros állóasztallal foglalkozó vállalkozás?

Szeretnél saját vállalkozásod?

Legyen üzleti partnerünk, döntéseinkkel és tetteinkkel fenntartható társadalmi, gazdasági és környezeti változásokat hajtunk végre. Az Upliftecnél nem csak azt tesszük, ami helyes, hanem azt, ami a legjobb – az emberek és a bolygó számára.

Köszönjük érdeklődését az Upliftec-cel való együttműködés iránt. Legyen ügynök, kedvezményeket kaphat, minden támogatást megkap, amire szüksége van, ergonomikus irodabútoraink pedig több üzleti lehetőséget hozhatnak Önnek. Ha érdekli, hogy ügynök legyen, kérjük, írjon e-mailt [e-mail védett].

Érdeklődjön most

Kérdésével vagy problémájával írjon nekünk üzenetet, és körülbelül 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Név
E-mail címe
Telefonszám
Üzenetek