Minden kategória
Rólunk

Az Upliftről

Egyedülálló üzleti modell. Nem értékesítünk közvetlenül végfelhasználónak. Minden kereskedő igénye az egyik legfontosabb szempontunk. Minden projekt vagy ajánlat személyre szabott. Minden nap folyamatosan újítunk, hogy sikeresek legyünk a növekvő piacon.

Kik vagyunk?

5 éve indítottuk el az Upliftet, a cél az volt, hogy hihetetlen áron legyártsuk a remek álló íróasztalt, és ezen felül átfogó bútormegoldásokat nyújtsunk. Tervezés, szerszámozás, tanúsítás, időzítés... Ma minden termék ISO9001, CE, TUV, BIFMAx5.5 és UL tanúsítvánnyal rendelkezik. 30+ formatervezési szabadalom, amely megtiltja másoknak, hogy hasonló terméket értékesítsenek kereskedőinkkel közvetlen versenyben. Az egyedi üzleti modell. Nem értékesítünk közvetlenül végfelhasználónak. Minden kereskedő igénye az egyik legfontosabb szempontunk. Minden projekt vagy ajánlat személyre szabott. Minden nap folyamatosan újítunk, hogy sikeresek legyünk a növekvő piacon.

Fejlesztési történelem

Erőforrásaink és erőfeszítéseink arra irányulnak, hogy segítsük ügyfeleinket márkáik és vállalkozásaik létrehozásában és felépítésében, döntésünk középpontjában az ügyfelek előnyei állnak.

2008

2008

Belépett a fémlemeziparba

Devin mechanikus gyártás szakos általános menedzser, erős elméleti tudással 2008-ban kezdett dolgozni egy lemezgyártó üzemben. A munka során Devin a kemény gyakorláshoz megszerzett tudását maradéktalanul kamatoztatta, és hamarosan előléptetési lehetőséget kapott, hogy bekerüljön a vezetőségbe.

2013

2013

Houdry alapította

Devin 6 éves gyártási és irányítási tapasztalattal a fémlemeziparban megkezdte saját Houdry cégének megalapítását. Az előbbi cég erős támogatást nyújtott a Houdrynak mind a termékek, mind a technológia terén. Ezután Devin elkezdte a fémlemez termékek import és export üzletágát vezetni, és jó eredményt ért el.

2014

2014

Új termék állóasztal kifejlesztve

Számunkra a fémlemez messze nem elég. Ezért elkezdtünk piackutatást végezni, és kiválasztani a megfelelő terméket, amely kiegészíti termékkínálatunkat. Mélyreható piackutatást követően azt találtuk, hogy az állítható magasságú íróasztalnak nagyon nagy potenciális piaca van. Így elkezdtünk dolgozni a termékkutatáson, a kiváló minőségű beszállítók kiszűrésén, a piac népszerűsítésén stb. Kiváló visszajelzéseket kaptunk a piactól, és a vállalat általános értékesítése is jelentősen javult.

2018

2018

Intelligens bútorgyár létesítése és belső K+F központ kialakítása

Az idő előrehaladtával az állóasztal egyre népszerűbb lett. Terveztük, hogy beruházunk egy intelligens bútorgyár létrehozásába, és 2018-ban elkészült. Ezzel egy időben megalakult az új Uplift cég, és a TIMOTION-tól (iparági TOP20) több mint 2 éves iparági tapasztalattal rendelkező mérnököket és technikusokat vettek fel. kifejlesztettük első elektromos állóasztalunkat, amely új fejezetet nyitott cégünk számára. Ugyanebben az évben részt vettünk az első nemzetközi kiállításon Dubajban, ahol bemutattuk 5 termékkategóriánkat (kétmotoros állóasztal, egymotoros állóasztal, L-alakú állóasztal, egymás melletti munkaállomás és kézi forgattyús állóasztal) nemzetközi ügyfelek számára, és számos üzleti együttműködést hozott létre sikeresen.

2021

2021

Bővült a gyár

A jelenlegi gyár területe messze nem volt elegendő a megrendelések növekedésével. 2021-ben befektettünk a gyár eredeti több mint 2,000 négyzetméterről ma több mint 7,000 négyzetméteresre való bővítésébe, több gyártósor hozzáadásával és intelligens gépek és berendezések bevezetésével, hogy lerövidítsük a megrendelések teljesítési idejét, javítsuk a minőség-ellenőrzési folyamatot és végül javítja a termékek minőségét.

2022

2022

Egy új terület - akadálymentes élet

Napjainkban cégünk erős K+F kapacitással rendelkezik. Az álló íróasztal mellett teljes mértékben kihasználjuk az elektromos emelési technológiát, és elkezdünk belépni az otthoni terepen, akadálymentes életet teremtve, beleértve az akadálymentes szekrényeket, akadálymentes mosogatókat, akadálymentes kandallókat és egyéb termékeket. Célunk, hogy segítsük a fogyatékkal élőket és az időseket a mindennapi problémák egyszerű kezelésében.

2008
2013
2014
2018
2021
2022

gyári Tour

Minőség-ellenőrzés

A minőség mindig is az első helyen állt

Új termékfejlesztési minőségellenőrzés

Minta teszt

A termékfejlesztés és -tervezés igyekszik megfelelni a vevők igényeinek, miközben biztosítja a termék praktikusságát és megbízhatóságát, valamint átfogó funkcionális teszteket végez a mintákon minden lehetséges probléma ellenőrzése és megoldása érdekében.

Minőség-ellenőrzés
Minőség-ellenőrzés

Tömegtermelési minőségellenőrzés

Mindig kövesse a szabványos eljárást

01 Következő ellenőrzés
Következő ellenőrzés

A termék beérkező anyagait a nemzeti szabványok szerint bizonyos százalékban mintavételi ellenőrzésnek vetik alá.

02 Folyamatban lévő ellenőrzés
Folyamatban lévő ellenőrzés

A gyártási folyamat során különféle ellenőrzési formákat hajtanak végre.

03 Félkész átvizsgálás
Félkész átvizsgálás

100%-os tesztvizsgálat az oszlopra, 5%-os mintavételi ellenőrzés az egyéb tartozékokra.

04 Befejezett ellenőrzés
Befejezett ellenőrzés

A gyártás befejeztével a termék 5%-át összeállítják mintavételi ellenőrzés céljából.

05 Kimenő ellenőrzés
Kimenő ellenőrzés

Szállítás előtt ellenőrizzük a termék mennyiségét és külső csomagolását.

Tanúsítvány bizonyítja, hogy alkalmasak vagyunk

UL
UP1B-BIFMA X5.5
TUV tanúsítvány állandó íróasztal
CE
CE
UP1A-BIFMA X5.5
TÜV tanúsítvány
ISO9001 tanúsítvány
UL2 检 测 报 告
TUV-供应商
UL-供应商
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
专利证书
védjegy

Fő piac

Jelenleg termékeit több mint 50 országba és régióba exportálták, különösen Európába, Amerikába és Ausztráliába.

  • 50

    Export ország

  • 10

    A piac vezetése

Fő piac
Németország
Australiat
USA

Britannia

Dánia

Hollandia

Belgium

Lengyelország

Finnország

Litvánia

Ukrajna

Szingapúr

Dél-Korea

Japán

Kanada